top of page

Wie zijn wij? 

Feel werkt vanuit een flexibele, eerlijke, enthousiaste en laagdrempelige visie. Ons accent ligt tijdens de begeleiding op het kind in relatie tot zijn omgeving. Daarom begeleiden wij vanuit een brede invalshoek en richten wij ons op het gezin, kinderopvang, het regulier- of speciaal onderwijs en zorgorganisaties. Op een betrokken en toegankelijke manier denken wij met jullie mee. Wij hanteren geen lange wachtlijsten en bieden begeleiding op maat. 

Team Feel Jeugd en Gezin

Foto Femke_edited.jpg

Femke

Eigenaar en zorgcoördinator 

Foto El_edited.jpg

Elke

Eigenaar en zorgcoördinator 

Foto elske_edited.jpg

Elske

Orthopedagoog-generalist, systeemtherapeut en behandelcoördinator

Foto Laura_edited.jpg

Laura

Orthopedagoog en gezinscoördinator

Foto annelinde_edited.jpg

Anne-Linde

Orthopedagoog en gezinscoördinator

Foto Ilonka_edited.jpg

Ilonka

Gezinsbegeleider

Foto Rianne_edited.jpg

Rianne 

Gezinsbegeleider en orthopedagoog i.o. 

Foto Bente_edited.jpg

Bente

Gezinsbegeleider

Foto annichje_edited.jpg

Annichje

Gezinsbegeleider

Foto Marjan_edited.jpg

Marjan

Gezinsbegeleider

Foto Annewies_edited.jpg

Annewies 

Gezinsbegeleider

Foto Annamaaike_edited.jpg

Annamaaike

Gezinsbegeleider

Foto Foka_edited.jpg

Foka

Gezinsbegeleider

WhatsApp Image 2023-07-18 at 09_edited.jpg

Renske

Gezinsbegeleider

Ouders over Feel

Gezin met dochter (3 maanden)

Een aantal maanden geleden kwam Feel voor de eerste keer bij ons. Op dat moment waren wij net thuis met onze pasgeboren baby. Door een moeizame bevalling raakte ik uit contact met mijn dochter. Tijdens de begeleiding leerde ik om te kijken naar mijn kind, te ontdekken wat mijn kind nodig heeft en te doen waar mijn kind om vraagt. Het was zwaar, maar met de gezinsbegeleider aan mijn zijde durfde ik stappen te zetten. Ik heb de ondersteuning als prettig ervaren en kan nu op eigen kracht verder. En mijn dochter? Die gaat straks lopend de toekomst tegemoet met mij aan haar hand!

Moeder met zoon (8 jaar).

De gezinsbegeleider vanuit Feel kwam bij ons thuis en zag hoe wij als gezin met elkaar omgaan. Mijn kind werd echt gezien. De gezinsbegeleider keek verder dan alleen zijn gedrag. Hij, maar ook wij als ouders, zijn hiermee geholpen. Er was een klik tussen mijn zoon en de gezinsbegeleider. Dat was mooi om te zien. Ze heeft ons praktische tips gegeven die wij als ouders konden toepassen. Wij hebben hierdoor meer houvast gekregen.

Kwaliteit

In het gezinsplan komt alleen informatie te staan wat van belang is. Met deze informatie en gegevens gaan wij zorgvuldig om. De wettelijke regels en plichten (AVG) die hieraan verbonden zijn streven wij na. Een gezinsbegeleider die vanaf het begin betrokken is blijft het gehele traject voor jou het aanspreekpunt. Voor vragen of opmerkingen kun je bij haar terecht.

Stichting Kwaliteitsregister Jeugd

De gezinsbegeleiders van Feel zijn ingeschreven bij Stichting Kwaliteitsregister Jeugd

bottom of page